Over ons | Do-2 Skip to content

Over ons

Voor Do-2 zijn de Franse Alpen al jaren bekend terrein. Door de prachtige vergezichten en de grote diversiteit aan sportieve mogelijkheden raken we er nooit op uitgekeken. Het is altijd weer genieten om overdag actief bezig te zijn en in de avond volledig te ontspannen op een rustige camping. 

Het gebied rondom de Franse Alpen biedt tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Of het nu gaat om wielrennen, MTB, hiking of vissen; er staat altijd een sportief avontuur op je te wachten. Ook in de winter is er altijd iets te beleven; skiën, snowboarden, sleeën of… gewoon genieten van de natuur en cultuur. Dankzij de prachtige bergen en vele bezienswaardigheden zullen wij ons hier nooit vervelen.

Ervaring in de Franse Alpen

Wij zijn al jaren fervent wielrenners en MTB’ers. Tijdens het fietsen in de Franse Alpen werden we keer op keer verrast door de prachtige routes, vergezichten en natuur. Ook merkten we dat er nog niet veel aandacht is voor de sportieve mogelijkheden in deze prachtige omgeving. 

Na ruim 5 jaar actief te zijn geweest in deze regio, vinden we het nu tijd om andere sportievelingen te inspireren naar dit gebied af te reizen. Hiermee hopen we de omgeving ook buiten het hoogseizoen nog meer op de kaart te zetten.

Do-2 vindt het belangrijk dat er voor iedereen wat wils is. Daarom bieden we basis, uitgebreide en all-inn arrangementen. In alle gevallen geldt dat iedere deelnemen een gepersonaliseerd wieler/MTB tenue ontvangt. Plus een weekpakket sportvoeding om de nodige prestaties te leveren. Verder is het verzorgen van de maaltijden gedurende de gehele week een optie.