Accommodatie | Do-2 Skip to content

Accomodatie

Camping l'or bleu.

Een fijne camping met vier geweldige beheerders van alle gemakken voorzien. Met o.a een snackbar met kleine kaart en ontbijtservice in het hoogseizoen. Twee wasmachines, prachtig sanitair in 2022 vernieuwd en met een rivier die langs de camping stroomt en een fijn zwembad.

Onstpannen genieten

Verder 2 stenen BBQ’s en een jeu de boulesbaan. Verhuur van mobilhomes en Bengalitenten, maar ook ruime staanplaatsen met electra en watervoorziening en zowel zonrijke als schaduwrijke plaatsen. Ook mogelijkheden voor campers en mensen op doorreis.

 

Daarnaast in het dorp op 700mt lopen een kleine boulangerie, epicerie en een pizzeria.  Ook in het dorp en in de nabije omgeving een potterie.  Op 20 minuten rijden een supermarkt. En op 25 minuten rijden Digne Les Bains met zijn leuke winkels en geweldige weekmarkt. Ook op 25 minuten rijden Castellane en de Gorges de Verdon.

 

De camping en de omgeving

Je kunt in de nabije omgeving vissen, maar ook zwemmen of varen of waterfietsen op een groot meer (lac de castillon, lac de st Croix). Verder leent de omgeving zich voor parapenten,  hiken, fietsen, wielrennen, canyoning en op de camping in de rivier kun je op zoek naar fossielen. Op nog geen 2 uur rijden van Marseille en Nice. Kortom een locatie die alles heeft.

 

In het hoogseizoen is er soms animatie, bijvoorbeeld op dinsdagavond een karaoke avond tot 23.30u en één keer per week aquagym, yoga of linedance. Op vrijdag is het mosselavond en op andere avonden hanteren ze een kleine kaart met burgers, fish and chips, salades, steak en pannekoeken.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)

Routes

Contre la montre

Contre la montre

Contre la montre 39km / 841hm Naar Le Chalvet, de stilste klim in de omgeving. Klimtijdrit, timen over 8,4 kilometer…
Wennen of losrijden

Wennen of losrijden

Wennen of losrijden 56km / 747hm Kort rondje om Lac de Castillon. Om te wennen aan het klimmen, of de…
Klimmen geblazen

Klimmen geblazen

Klimmen geblazen. 108km / 1637hm Over de Col de Défens naar het mooie Méailles en terug langs Lac du Castillon.