DO-2.nl - Wielrennen door de Franse Alpen Skip to content

Bikefitting

Wil je goed en prettig op je fiets zitten? Dat is een bikefitting iets voor jou! Onze fittings zijn geschikt voor fietsers van elk niveau en voor iedere fiets. 

Een fitting is inclusief:

  • Advies over de juiste maat fiets
  • Advies over het beste zadel
  • Het correct afstellen van schoenplaatjes
  • Hulp bij het bepalen van de beste zadelhoogte, setback of zadel-stuur afstand

Bij meer geavanceerde bikefits wordt ook de fietspositie tijdens het fietsen geanalyseerd en je pedaalslag beoordeeld. Zo kunnen we je fietspositie verder optimaliseren. Het resultaat is een betere krachtoverbrenging of een meer comfortabele fietshouding.

Voor wie

  • Wij fitten ieder niveau wielrenner, van de prof die op zoek is naar efficiëntere pedaalslag tot de recreant die gewoon klachtenvrij op de fiets wil zitten. We maken vaak mee dat wielrenners denken dat bepaalde klachten ‘er gewoon bij horen’, terwijl een goede fietsafstelling wonderen doet.
  • Onze bikefitting is ook voor ieder type fiets. Wij hebben uitgebreide ervaring met het fitten van wegfietsen, tijdritfietsen, baanfietsen, MTB’s en zelfs strandfietsen.

Neem je eigen fiets mee

Neem altijd je huidige fiets mee. De afstelling van jouw fiets kan ons enorm veel vertellen. Ook streven we naar een advies waarbij je niet meteen een nieuwe fiets hoeft aan te schaffen. Er staat wel altijd een meetfiets klaar om de voor jou perfecte afstelling te vinden.

Wil je meer informatie of een bikefitting plannen? Vul onderstaand formulier in en wij helpen je graag verder.

Naam(Vereist)
We nemen contact met je op om samen een geschikt moment te vinden voor de bikefitting of om je te voorzien van meer informatie indien je dat wenst.