Visvakantie | Do-2 Skip to content

Visvakantie

Alpes-de-Haute-Provence

vanaf €546,-
5 dagen

Zo - Za

Bepaal je

eigen tempo

Groep grootte

1 tot 2 pers.

Grotere groepen

mogelijk

Altijd al willen forelvissen vanaf je terras en in stromend water in deze heuvelachtige en bergachtige gebieden het domein van de forel. Wat u ook zoekt, een vakantie alleen, met uw gezin of met een groep visvrienden, onze missie is om voor u het ideale verblijf te vinden! 

Altijd gedroomd om overdag lekker aan een rivier of meer te vissen en in alle rust te kunnen genieten van de prachtige omgeving? Dan bent u met DO-2 op het juiste adres in het land waar alles samen hebt in een verblijf en locatie! Wij bieden voor ieders wat wils op eigen niveau, eigen wens en compleet verzorgd of juist helemaal niet. Kortom alles kan bij Do-2 als jij maar geniet, leert en bovenal ervaart! 

Binnen het aanbod van de visvakanties gaan wij uit van het willen vissen op forellen in de vele rivieren of op karpers in een van de prachtige meren die er zijn.  Het uitgangspunt van ons aanbod is altijd dat je geniet en vooral wat te vertellen hebt bij thuiskomst. Kortom alles op een één locatie, maximaal ervaren, genieten, eten, drinken en genieten van de prachtige zonsondergang onder het genot van een drankje! 

 

Do-2 webshop

Do-2 biedt compleet verzorgde wielervakanties en kan ook wielerkleding, voeding enz. voor je regelen, Neem hiervoor alvast een kijkje in onze webshop.   Hier vind je een ruim assortiment aan producten die helpen om jou wielervakantie compleet te maken.

Heb je vragen?

We bieden de 3 varianten aan om jou eenvoudig een keuze te geven. Wij staan echter altijd open voor extra aanpassingen op de varianten. Bijna alles is mogelijk!

Klif Alpes de Haute Provence

De varianten die Do-2 voor jou heeft zijn hieronder verder uitgewerkt. Het aanbod is zo opgezet dat jij bepaald wat er buiten je accommodatie, visvergunning(en) en eten nog moet worden geregeld wij graag meedenken. Wil je met meerdere personen of zijn er specifieke wensen dan denken wij graag met je mee. Hiervoor kan je ons een mail sturen, bellen of een whatsapp sturen.  

Wat is inbegrepen?

De vergunning “Permis de Peche” geheten was zo geregeld bij de plaatselijke VVV. Geldigheidsduur 15 dagen, kosten ca. Eur 32,00. Dit is geloof ik nu na heel veel jaren echter veranderd ! Nu is deze nog maar 7 dagen geldig en kost hetzelfde als ik het goed heb! Deze vergunning is in veel gevallen voor veel wateren geldig en je hoeft dus geen aparte vergunning van de rechthebbende erbij te kopen.=

Personen
Prijs
1 persoon
€ 649
2 persoon (tarief p.p.)
€ 546
4 persoon (tarief p.p.)
Op aanvraag
6 persoon (tarief p.p.)
Op aanvraag

Zondag:

Wij zorgen dat je bij aankomst, bij voorkeur op een zondag alles klaarstaat of ligt. Hierbij is je accommodatie meteen gebruiksklaar, hier ligt ook je beddengoed en linnen klaar. Als wij op de hoogte zijn van je aankomsttijd zorgen we ook dat er ontbijt of lunch klaarstaat. Kortom je vakantiegevoel begint als jij die eerste stappen in de accommodatie zet.

Op deze eerste dag bepaal jij lekker zelf hoe je dag eruit ziet. Ga je rondrijden om de omgeving te verkennen? Of ga je paragliden vanaf 1700meter?

Lekker eten of misschien wel een boek lezen aan de zijkant van de voorbij stromende rivier?

Reserveren / Contact

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Ervaring
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.