Mountainbikevakantie | Do-2 Skip to content

Mountainbikevakantie

Sportfief genieten in je eigen tempo

Alpes-de-Haute-Provence

vanaf €546,-
5 dagen

Zo - Za

Bepaal je

eigen tempo

Groep grootte

1 tot 2 pers.

Grotere groepen

mogelijk

Altijd gedroomd van een MTB-vakantie in het land waar alles fietsen ademt en omarmt? Dan is dit de plek om te starten met je eigen avontuur! Do-2 biedt voor ieders wat wils op eigen niveau, naar eigen wens en compleet verzorgd of juist helemaal niet.

Kortom alles kan bij Do-2 als jij maar geniet, leert en bovenal ervaart!

De 7-daagse mountainbike-vakantie in Verdon is een unieke en betaalbare vakantie voor iedereen van 18 t/m 50 jaar. Een DO-2 vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is het ook mogelijk dat het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen zijn. Met wie ga jij dit avontuur aan?

Een MTB-vakantie met Do-2:

  • Alles op één locatie
  • Maximaal ervaren en genieten
  • Inclusief eten en drinken (optioneel)

Do-2 webshop

Do-2 biedt compleet verzorgde wielervakanties en kan ook wielerkleding, voeding enz. voor je regelen, Neem hiervoor alvast een kijkje in onze webshop.   Hier vind je een ruim assortiment aan producten die helpen om jou wielervakantie compleet te maken.

Heb je vragen?

We bieden de 3 varianten aan om jou eenvoudig een keuze te geven. Wij staan echter altijd open voor extra aanpassingen op de varianten. Bijna alles is mogelijk!

Klif Alpes de Haute Provence

Bij Do-2 kun jij kiezen uit drie varianten. Alle varianten zijn te boeken voor één of twee personen. Wil je met meerdere personen of zijn er specifieke wensen dan denken wij graag met je mee. Je kunt ons een e-mail sturen, bellen of contact opnemen via

Variant 1: All-in

Variant 2: Compleet

Variant 3: Basis

Personen
All-in
Compleet
Basis
1 persoon
Op aanvraag
€ 1.069
€ 649
2 persoon (tarief p.p.)
€ 1.576
€ 966
€ 546
4 persoon (tarief p.p.)
€ 1.342
Op aanvraag
Op aanvraag
6 persoon (tarief p.p.)
€ 1.265
Op aanvraag
Op aanvraag

Wat kun je van ons verwachten?
Je mag in ieder geval van ons verwachten dat alles wat jij nodig hebt voor een superverblijf is geregeld. Hieronder zie je hoe we dat van dag tot dag doen in onze day2day!

Zondag:

Wij zorgen dat bij aankomst alles geregeld is. Je accommodatie is gebruiksklaar en je persoonlijke wielertenue ligt op je te wachten. Heb je gekozen voor de ‘all-in’  of ‘ compleet’  variant dan vind je hier ook het complete voedingspakket voor tijdens het fietsen. Als wij op de hoogte zijn van je aankomsttijd zorgen we ook dat er ontbijt of lunch klaarstaat. Jouw wielervakantie begint dus direct als de accommodatie binnenstapt.

Op deze eerste dag bepaal jij lekker zelf hoe je dag eruitziet. Ga je rondrijden om de omgeving te verkennen? Of ga je paragliden vanaf 1700 meter? Of misschien wel een boek lezen aan de zijkant van de voorbij stromende rivier.

Maandag t/m vrijdag:

Ontbijt en lunch
We beginnen elke dag met een goed, zeer compleet en belangrijk ontbijt. Het is een echt frans ontbijt met voor ieder wat wils. De perfecte start! Tijdens het ontbijt maak je meteen je lunch voor tussen de middag .De rest van de dag kunnen we dan met volle energie fietsen en genieten..

Routes
Je ontvang de routes altijd ruim op tijd. Zo kun je je voorbereiden, de routes inladen op je fietsnavigatie en locaties toevoegen die onderweg wilt bewonderen.

Bij terugkomst
Wanneer je moe maar zeer voldaan terug bent op locatie, zorgen wij dat er een heerlijk bordje pasta voor je klaarstaat zodat je even bij kan tanken. Opruimen hoeft niet, dat doen wij!

De avond
Na de pasta kun je even lekker in alle rust naar je accommodatie, om je op te frissen, foto’s te uploaden en onze review pagina in te vullen! Rond 19 uur staat het avondeten en een prachtige lokale wijn op je te wachten. Jij hoeft niks te doen, alleen maar plaatsnemen, genieten van het eten, samen de dag bespreken en nagenieten! Het avondeten varieert van een barbecue tot steak du beouf of een salade. Zijn er specifieke wensen? Geef dit dan vooraf even door. Als je klaar bent kun je nog een avondwandeling maken of gewoon meteen naar je bed gaan. Jij bepaalt!

Zaterdag:
Dit is de dag van vertrek. De vertrektijd bepaal je zelf. Als je aan ons doorgeeft om hoe laat je wilt vertrekken, zetten wij graag nog ontbijt en eventueel lunch voor je klaar. Wil je langer blijven? Dat kan ook! Laat dit zo snel mogelijk weten, dan kunnen we je maximaal ontzorgen.

Thuiskomst:
Als je weer thuis bent ben je een ervaring rijker, hoogtemeters toegevoegd aan je prestatielijst en een ervaring van je to-do list afgestreept. Vergeet vooral niet de reviews te delen met foto’s en een onderbouwing. Ook horen we graag je feedback op het verblijf, omdat we altijd willen blijven verbeteren om het voor iedereen nog aangenamer te maken.

Reserveren / Contact

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Ervaring
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 50 in.

Routes

Contre la montre

Contre la montre

Contre la montre 39km / 841hm Naar Le Chalvet, de stilste klim in de omgeving. Klimtijdrit, timen over 8,4 kilometer…
Wennen of losrijden

Wennen of losrijden

Wennen of losrijden 56km / 747hm Kort rondje om Lac de Castillon. Om te wennen aan het klimmen, of de…
Klimmen geblazen

Klimmen geblazen

Klimmen geblazen. 108km / 1637hm Over de Col de Défens naar het mooie Méailles en terug langs Lac du Castillon.
Ici le Tour de France

Ici le Tour de France

Ici le Tour de France 109km / 1375hm De Tour de France beleving. Via Dinge-les-Bains, bekende etappeplaats uit de Tour,…
De 8 van Barrême

De 8 van Barrême

De 8 van Barrême  We zakken af richting la Garde en maken een 8 door via Castellane weer langs Lac…
Lavendel route via Puimoisson en terug langs de Verdon en Castellane.

Lavendel route via Puimoisson en terug langs de Verdon en Castellane.

Lavendel route   Lavendel route via Puimoisson en terug langs de Verdon en Castellane. 119km / 1597hm Langs Lavendel velden en…
De Verdon via Castellane, terug via Le Bourguet

De Verdon via Castellane, terug via Le Bourguet

Route de Verdon via Castellane   de Verdon via Castellane, terug via Le Bourguet 142km / 2489hm De uitzichten zijn adembenemend, of…
Barrême tot Mézel   +  Mézel terug naar Barrême

Barrême tot Mézel   +  Mézel terug naar Barrême

Route Barrême naar Mézel      Barrême tot Mézel   +  Mézel terug naar Barrême 151km / 1005hm (In kaartje en profiel…